Taiteilijat online

Kaikki jotka olevat pyrkiviä taiteilijoita tietävät kuinka tärkeää on julkaista taideteoksiaan. Tänään on suuri osa verkkosivustoja joiden avulla taitelijat ja muut tekijät saavat mahdollisuuden esitellä teoksiaan, ihan ilmaiseksi. Nämä verkostosivut ovat esimerkiksi reddit.com, deviantart.com, tumblr.com ja ilman muuta facebook.com ja twitter.com. Just Facebook ja Twitter on oltava täydennys muille sivuille. Koska sekä FB että Twitter ovat sosiaalisia verkostoja jossa vaan ystävät ja seuraajat voivat nähdä viestisi (yleensäkin), niin nämä sivut eivät ole niin hyviä alkuvaiheessa. Toinen vaihtoehto on tietenkin perustaa oman nettisivun, kuten esimerkiksi Kelly Rae Roberts, Kelli Blickman tai Lori Mcnee, ja niin edelleen. Heidän verkkosivustot ovat mainio yhdistelmä surrealistisia taideteoksia, kauniita kuvia ja suurenmoisia akvarellimaalauksia.
Esittely tällä tavalla on oltava yksi parhaista. Jos joku ihastuu johonkin taideteokseen mitä he näkevät, he voivat helposti soitta tai lähettää viestin suoraa taitelijalle. Näin voit saada työehdotuksia vaan sillä että sinulla on oma nettisivu. Jos sinulla on todella hieno verkkosivusto voit mahdollisesta saada tehdä jonkun muun yrityksen verkkosivuston.
Jos suunnittelet oikein hienon verkkosivuston jollekin yritykselle kuten esimerkiksi vikingtoys.fi tai valeryd.fi voit mahdollisesta saada suuren julkaisun myöskin muille projekteille, ja tällä tavalla myös enemmän työsuhteita/seuraajia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *